Små spor Stavanger

I byens flotteste allé ligger Små spor, omkranset av spesialbutikker  som Helmer, ByRabinowitz, Outland, Pottemakeriet, Sølvberget Blomster, Høyer, Brødrene Pedersen og mange flere!

Små spor er en livstilsbutikk for den moderne familien. Familien som ønsker fokus på bærekraft, en leken og sanserik barndom og som ser viktigheten i å ha det vakkert rundt seg fra fødsel til livets slutt. 

Vi har åpent 11:00-16:00 alle dager utenom torsdag, da har vi langåpent! 11:00-19:00

I åpningstiden hjelper vi deg med alt det skulle være, vi strekker oss alltid ekstra langt for å gi deg og oss selv eg kjekk opplevelse.

 

 

Butikken er mest som et showroom, vi viser et godt utvalg av våre produkter, men langt i fra alt. Vi har 50% mer i nettbutikken. Så du må gjerne benytte deg av vår "klikk og hent".

I butikken møter du oftest Ploon, Tea, Kristine og Sisilie. Men er du heldig får du med deg en liten smakebit av Dino eller Tine. 

Vi virkelig elsker jobben vår og produktene våre. Vi kjenner de fleste kundene våre og har fått mange gode vennskap gjennom Små spor. Og flere av dere har funnet nye venner etter å truffet hverandre i butikken vår. For et samfunn dette er. Vi elsker å ha skapt noe så unikt i Stavanger. For ikke å snakke om Instagramforhold som er skapt gjennom felles interesse i Små spors univers.

Vi er stolte å være den butikken som har introdusert de fleste merkene våre til det Norske markedet. Målet vårt er å være pionerer i vårt segment og vi jobber ekstremt hardt for å skille oss ut og være innovative. 

Vi hjelper deg med glede på mail også!

butikk@smaspor.no

Eller kom å besøk oss

Breigata 10, Stavanger