Små spor universet

Vi ønsker å invitere alle slags folk til å bruke universet vårt til å bli kjent med likesinnede mennesker. Vår visjon er ikke å selge varer å bli rike. Men heller å delta i dette universet med bærekraftig, pedagogisk, etisk og estetisk livsstil som vi selv setter sånn pris på. Har du en ide eller vil du bare henge med oss så inviterer vi alle som ønsker å ta en del av vårt univers i Stavanger, i Oslo og på Instagram.

Lek, bærekraft, kreativitet og estetikk

Med fokus på fremtidens generasjon og deres hjem Jorden, ønsker vi å tilby bærekraftige og engasjerende leker og livsstilprodukter. Vi ønsker å være en motkraft for at kjønnet vårt skal ha noen innvirkning på hva vi skal kle oss i, hva vi skal leke med og hvilke interesser vi skal ha. Alt hos Små spor er kjønnsnøytralt. Vi mener at barn skal bli sett på som individer som skal respekteres. Foreldre skal være tilretteleggere, veiledere og omsorgsmennesker. 

Bli inspirert av favorittene til oss som jobber i Små spor.

Favorittene deres

Produktene dere eeeelsker

People of Små spor

Møt spennende mennesker i Små spor universet. Bli inspirert og lær nye ting.

Bli inspirert
1 av 3

Respekt til barnas lek

Barn er like mye mennesker som oss voksne. Men det er sjeldent de blir behandlet med respekten som de fortjener.

Særlig gjelder det når det kommer til hva vi får i gave. Hvorfor skal barn ha produkter i dårlig kvalitet og i falske materialer som ikke er ment til å vare i mange år? Ville du gitt noe med samme kriterier i gave til en voksen?

Leken er undervurdert. Vi ser på den som noe som skal underholde og oppta tiden til barnet. Men sannheten er at det er gjennom leken barnet lærer om hele verden og hvordan den henger sammen. Absolutt all lek er læring og utvikling. Barnet strekker seg naturlig etter det neste steget. Følg med på hva barnet interresserer seg i og bygg opp under det som er spennende for barnet. Når man har det gøy lærer man mer. Ikke at det å være smart er det viktigste i verden. Men å ha god selvfølelse og å være nysgjerrige, det gir livsglede. Og om man tilbyr barn ordentlige greier og følger interressene til barnet så vil man skape et nysgjerrig barn som har lyst til å utforske verden.

Se alle leker