Vår herlige Lauren som pakker 99% av bestillingene som sendes ut og hun som lager små kunstverk på pakkene deres har vært så grei å dele hennes 1-2-3 oppskrift på "Bread rolls".
PERFEKT til nasjonaldagen som inneholder nok stress med stryking av klær osv osv. Greit å ha en enkel oppskrift om du uansett har tenkt å ha på deg bakerforkleet!


Ingredienser:
500 g mel
7 g tørrgjær
1 ½ ts hvitt sukker
2 ts salt
1 ts olje
Fremgangsmåte:
Bland alt i en bolle med 325 ml varmt vann. Rør sammen.
Dekk til og la stå i 10 minutter .Elt i kjøkkenmaskin i 5 minutter.
Legg deigen i en bolle med litt olje.
La heve i 1 time.På en melet overflate , rull ut til boller.
Dekk til og la heve i 1 time.Dryss mel over bollene.
Stek i 25 minutter på 210°C .
