Om Små spor

 
Historien om hvordan Små spor ble til
 
I 2016 var Tea, grunnleggeren av Små spor gravid med sitt første barn, og i den evige jakten på å være en god mor satte hun i gang sin etterforskning på hvordan hun kunne integrere et barn i sin livsstil. Til slutt hadde hun rundet internett uten å finne noen av de riktige produktene lokalt, nasjonalt eller i det hele tatt.
Tea viste det ikke da, men det var her frøet til Små spor ble sådd. Og frøet spiret i takt med hennes barn. Da det var på tide å begynne på jobb igjen, var det ikke givende å jobbe for noen andre lenger. Og hun visste godt at hun brygget på en idè. Det var på dette tidspunktet hun skjønte hva hun skulle gjøre videre. Hun var klar over et stort hull i det norske markedet for pedagogiske, estetiske, etiske, sanselige og innbydende leker. Dette kunne hun bygge videre på. 
Små spor kom til. I lang tid het prosjektet Kiddis (Siddis + Kid... du skjønner). Vi er alle VELDIG glade for at vi ikke ble hetende det. Omsider ble navnet Små spor formet av konkret betydning og med etisk mening. 
Små spor ble startet med veldig få midler, men med mye god arbeidskraft fra venner og familie. I et bittelite lokale i Søregata 19 startet eventyret å bli virkelig. Lange kvelder og tidlige morgener. Det ble en suksess fra første dag, og Små spor vokste snart ut av sin lille hule.
 
I Juni 2019, 8 måneder etter Små spor hadde sin første åpningsdag, flyttet vi butikken et hus oppover Søregata. Dette åpnet dørene for å ytterligere utvikling av konseptet. Vi fikk muligheten til å øke varelageret og satse større. Nye merker og kategorier kom inn i bildet. Vi startet med babysang som fort ble en populær affære. Små spor vokser enda litt til.
Spol frem til Januar 2020.
  
Korona pandemien hersker over hele jordkloden med høye smittetall etter jul. Vi gutset på og flyttet til drømmelokalet i Breigata ved siden av mange små kule konsepter. Vi fikk ta over lokalet når det sto helt strippet for vegger og tak. Vi fikk utforme lokalet vårt akkurat slik vi ønsket. Nå driver vi å etablete oss, finne mer ut av hva Små spor er og slå ordentlig stabile røtter. 
Spol frem enda en gang! Til Sommeren 2022. 
Vi har funnet superkule lokaler i Oslo etter 4 inspeksjonsturer. Endelig har vi landet et fett lokale i drømmegata Markveien på løkka. Ikke midt i butikkkjernen, men litt utenfor. Helt perfekt for vår lille showroom i hovedstaden. 
Takk for at dere er med på reisen
 
Fremtidige planer
  
Små spor er i stadig utvikling. Det kommer flere produkter som kan passe den unge, gamle, urbane, rurale og miljøbevisste personen. Vi vet ikke helt hva Små spor sikter seg mot i fremtiden. Vi vet bare at vi alltid ser etter nye muligheter... Vi er jo veldig glad i kaffe og kos... hmmm. Vi får se..