Om oss

 

 

TEA, PLOON, KRISTINE, TINE, DINO OG SISILIE

Det er oss det! Små spor kjernen. Oss som er helt motsatte og litt like som er med å bygge Små spor til hva det er. Alle av oss er 100 % nødvendige for at denne skuta skal holde stø kurs og klare seg gjennom stormfullt vær.

Lek, bærekraft, kreativitet og estetikk

Med fokus på fremtidens generasjon og deres hjem Jorden, ønsker vi å tilby bærekraftige og engasjerende leker og livsstilprodukter. Vi ønsker å være en motkraft for at kjønnet vårt skal ha noen innvirkning på hva vi skal kle oss i, hva vi skal leke med og hvilke interesser vi skal ha. Alt hos Små spor er kjønnsnøytralt. Vi mener at barn skal bli sett på som individer som skal respekteres. Foreldre skal være tilretteleggere, veiledere og omsorgsmennesker. 

 

Historien om hvordan Små spor ble til

I 2016 var Tea, grunnleggeren av Små spor gravid med sitt første barn, og i den evige jakten på å være en god mor satte hun i gang sin etterforskning på hvordan hun kunne integrere et barn i sin livsstil. Til slutt hadde hun rundet internett uten å finne noen av de riktige produktene lokalt, nasjonalt eller i det hele tatt.

Tea viste det ikke da, men det var her frøet til Små spor ble sådd. Og frøet spiret i takt med hennes barn. Da det var på tide å begynne på jobb igjen, var det ikke givende å jobbe for noen andre lenger. Og hun visste godt at hun brygget på en idè. Det var på dette tidspunktet hun skjønte hva hun skulle gjøre videre. Hun var klar over et stort hull i det norske markedet for pedagogiske, estetiske, etiske, sanselige og innbydende leker. Dette kunne hun bygge videre på. 

Små spor kom til. I lang tid het prosjektet Kiddis (Siddis + Kid... du skjønner). Vi er alle VELDIG glade for at vi ikke ble hetende det. Omsider ble navnet Små spor formet av konkret betydning og med etisk mening. 

Små spor ble startet med veldig få midler, men med mye god arbeidskraft fra venner og familie. I et bittelite lokale i Søregata 19 startet eventyret å bli virkelig. Lange kvelder og tidlige morgener. Det ble en suksess fra første dag, og Små spor vokste snart ut av sin lille hule.

I Juni 2019, 8 måneder etter Små spor hadde sin første åpningsdag, flyttet vi butikken et hus oppover Søregata. Dette åpnet dørene for å ytterligere utvikling av konseptet. Vi fikk muligheten til å øke varelageret og satse større. Nye merker og kategorier kom inn i bildet. Vi startet med babysang som fort ble en populær affære. Små spor vokser enda litt til.


Fremtidige planer

Små spor er i stadig utvikling. Det kommer flere produkter som kan passe den unge urbane, miljøbeviste familien. Vi vet ikke helt hva Små spor sikter seg mot i fremtiden. Vi vet bare at vi alltid ser etter nye muligheter.