Frakt

Gratis klikk og hent! 

Klikk og hent Stavanger:

Klar samme dag eller neste virkedag

Klikk og hent Oslo:

Klar på 1-7 dager. Klar førstkommende onsdag om du bestiller mandag. Vi har foreløpig ikke et eget klikk og hent system for Oslo. Men det er fullt mulig! Skriv "Oslo" i kommentarfelt, så sender vi varene fra hovedkontoret i Stavanger ila. noen dager. (Oslo tar ikke i mot klikk og hent på store varer: Wobbel, kjøkken, stor kulebane, lekehylle ect)

Flere bestillinger:

Handler du flere ganger ila. en dag og vil ungå dobbel frakt? Da velger du "klikk og hent" på de andre bestillingene og skriver tydelig i kommentarfeltet hvilken ordre # de hører sammen med.

Vi frakter varerne trygt hjem til deg!

Du er selv ansvarlig for å velge riktig alternativ. Hvis pakken ikke passer i din postkasse må du velge til hentested. Har du kjøpt mange ting som utgjør stort volum bør du velge til hentested :-) Vi etterfakturere om varene dine er for alt for store for din postkasse og pakken må bli levert til hentested.

Pakke i postkassen:79kr

Pose på dør: 99kr

Pakke til valgfritt hentested: 149kr

Vi prøver så godt vi kan å sende ut pakkene samme dag som de bestiller og dagen etter. I travle perioder kan det hende at det tar 1-3 dager lenger. November og Desember kan du forvente noe lenger behandlingstid.

Vi sender med Bring. Pakke i postkassen og Klimanøytral servicepakke. Bring bruker fra 2-7 virkedager på å levere fra Små spor og hjem til deg. Avhengig av hvor du bor og hvilken dag du bestiller. Om pakken din blir sendt med pakke i postkasse, men ikke får plass eller er for stor for din postkasse så vil den ta 1-2 dager ekstra.