Gavetips

Nanchen

Vi elsker de bærekraftige og naturlige dukkene fra Nanchen. Alt er håndlaget med omsorg og kjærlighet, og er perfekte for både barn og voksne som ønsker å leke med leker som er i tråd med steinerpedagogikk. Vi har både dukker og tilbehør og synes det er ekstra fint å tenke på at disse kan gå i arv i flere generasjoner.

Finn din favoritt

Lekesilke

Du spør "hva kan man gjøre med en lekesilke". Jeg spør tilbake "hva kan man ikke gjøre med en lekesilke". Disse eventyrlige lekesilkene har et hav av uendelige muligheter. Grensen settes ved barnets fantasi. En skikkelig bestselger hos Små spor. For en helt komplett gave - kombiner gjerne med dyr og mennesker i miniatyr for å vekke umiddelbar lekeglede og nysgjerrighet til barnet.

Finn din favoritt

Stable- og putteleker

Du vil kanskje ikke tro det hvis jeg sier det, men min 6-åring har fremdeles mange av de samme lekene stående fremme i lekehyllen som han hadde da han var 2 år. Disse åpne lekene har ubegrenset lekemuligheter. Bærekraftig og økonomisk ikke sant? I tillegg er de pene å se på og kan fint stå fremme i min stue.

Finn din favoritt

Senger Naturwelt

Senger lager bamser i høy kvalitet med fokus på sikkerhet og bærekraft. Bamsene er produsert uten bruk av skadelige stoffer, og alle materialer er 100% naturlige og er så langt som mulig økologisk og lokalt produsert. Bamsene fra Senger er flere ganger blitt kåret som best i test. Noen av bamsene har til og med kjøle- varmeelementer!

Finn din favoritt

Klangtrapp

Lyden av barn som leker med Klangtrappen blandet med barnelatter gir en deilig melodi som danser gjennom rommet. Vi elsker å se ansiktene til ungene når de oppdager den fortyllende lyden når kulene triller nedover! Og med sitt vakre og tidløse design, vil denne kule kulebanen (hehe) garantert se bra ut i ethvert lekerom eller stue. Så hvis du leter etter en leke som både er vakker å se på OG deilig å høre på, så er Klangtrapp definitivt din kopp med te. Finnes i 3 størrelser.

Finn din favoritt

Store klossesett

Oppdag vårt utvalg av store klossesett - perfekt for unike og minneverdige gaver til dåp, bursdager og til jul! Våre store klossesett gir barna muligheten til å utforske sin kreative side og bygge imponerende strukturer. Fra slott og tårn til bygninger og fantasifulle skapelser, disse klossesettene gir timevis med lek og læring. Med holdbare materialer og klassisk design er de ideelle for barn og voksne i alle aldre. Utforsk vårt utvalg av store klossesett og skap uforglemmelige øyeblikk med gaver som varer.

Finn din favoritt

Gavetips etter pris

Slå på STORTROMMA

Alle barn er forskjellig - hva liker ditt barn?

Sensorisk lek

Egentlig er alle lekene våre sensoriske. Men i denne kategorien kan du... 

Gavetips sortert etter alder

Gave til babyen

Gave til 1-åringen

Fra baby til småbarn, ett-åringen utvikler seg mye. Her har vi samlet noen fine gaver som er med på å bygge opp under denne utviklingen.

Gave til 2-åringen

2-åringen vil veldig gjerne bli med på det den ser de voksne gjør. Koste, lage kaffe, bære ting osv. Samtidig som kanskje biler, dukker og dyr blir mer interessant å leke med. Her er de perfekte gavene til toåringen.

Gave til 3-åringen

3-åringen begynner å skjønne verden mer og mer. Hen begynner å sette ting sammen, å forstå tall, ord og hvordan man samhandler med hverandre. Se denne kategorien for gode gaver til 3-åringen

Gave til 4-åringen

I stand til mye og en svamp  for ny informasjon. Interressene begynner å bli tydelige og sterke meninger begynner også. Her er båre favoritter til fireåringen.

Gave til de store barna

Interessene til større barn spriker mer og mer. Her finner du mye gøy for større barn!

Gave til de voksne

Til deg! Som er glad i det taktile og sanselige. En herlig blanding av praktisk og vakre produkter.